Stöd & Svar

11 Dec 2013, 19:05 146
Tjej, 16 år
Question


Hej! Jag är kär i en tjej i min årskurs och varit det ett tag och jag vet inte hur jag ska kunna säga det till henne. Vi brukade umgås förut men jag är med nya kompisar och hon med dem gamla. Jag vill inte ha något svar att det är bara att gå fram i korridoren och börja snacka igen eller fråga om hon vill plugga någon dag för verkligheten ser inte ut så och det är inte möjligt. Jag struntar i att det kan bli jobbigt efter i skolan om hon inte känner samma tillbaka men jag kan ju alltid låta henne veta innan jullovet eller nåt så det blir lite lättare. Hur ska jag göra?

Svar
Nilufer
Nätvandrare, Fryshuset

Hej

Eftersom du har varit kär i henne ett tag, så kanske du känner du henne lite också. Ni har gemensamma vänner, det är något du kan använda dig utav, kolla läget med dem ifall hon pratar om dig eller något sånt, DU behöver inte fråga dom, utan häng lite med dem och kolla läget bara.

Det är ett sätt som du kan göra för att se vad hon känner för dig, om hon nu känner något för dig. Annars så är det bara att avvakta och försöka möta hennes blickar, så kan du även tolka det därifrån, om hon tittar på dig lite extra mycket och inte släpper blickarna.

Eftersom du inte tänker gå fram, så blir det bara jobbigare för dig att inte veta vad som döljer sig bakom hennes mask, för i slutändan så är det den sista alternativet att gå fram och snacka.

Kram Nilufer


Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar