Frågor och svar om kärlek

4 Mar 2014, 13:45 159
Tjej, 11 år
Question


Hej! Jag är ihop med en kille i samma ålder! Vi träffades genom hockey vi blev vänner sedan ihop! Vi sms och skypade jätte mycket vi har bråkat lite då och då! Vi sms gulliga sms! Men nu igår när jaga sms han så svarade han inte på hela dan jag skrev ett långt sms till han om att jag vill att han ska svarar annars känns det som om att han ska göra slut! Han svarade ungefär 1 timme efter om att han hade varit på en invigning och visst det trodde jag på sedan sms vi inget mera på den kvällen! Och idag när jag frågade vad han gjorde har han inte svarat! Jag har sagt att en kompis ska sms honom och han har inte svarat på det heller! Jag tycker de e jobbigt så mycket som jag e kär i honom! Om inte han svarar idag kommer inte jag Kina sova i natt de e jobbigt!

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Ibland är det lite svårt och krångligt att vara kär och ihop. Vi människor är olika och behöver olika saker. Kanske är det så att du behöver höras mer ofta än den här killen? Ofta är det också så att man hörs mycket i början av ett förhållande, och sen kanske inte lika ofta när man varit ihop ett tag.

Kanske är det så att han har haft mycket att göra i några dagar, och helt enkelt inte hunnit svara så mycket? Jag tänker att det kan vara en bra idé att prata med honom öga mot öga, inte bara på sms eller skype. Det kan vara väldigt jobbigt att vara kär och inte veta om den andra känner likadant.

Lycka till!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar