Frågor och svar om sex

20 May 2014, 16:32 360
Kille, 18 år
Question


Jag tror jag hade sex med en kvinna som tidigare varit man , har panik!! Hur fan ska jag kunna leva med mig själv efter dethär, känns helt fucked up !! Vad ska jag göra för att sluta tänka på det ?! Svara plsss

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hejsan! 

Tack för din fråga. 

Du skriver att känner dig helt fucked up efter att ha haft sex men en kvinna som kan ha varit en man tidigare. Detta gör att du har panik och du kan inte sluta tänka på det. 

Innan du visste att personen du hade sex med eventuellt kan ha varit en man tidigare så antar jag att du ville ha sex och var attraherad av personen, men efter det hela kändes det som du inte kunde leva med dig själv. 

Jag tänker lite såhär, om du känner att det jobbiga var att personen eventuellt kan ha varit en man tidigare och du inte vill ha sex med män så var ju personen som du låg med faktiskt en kvinna nu. Du attraherades av henne som kvinna och du låg med henne som kvinna, att hon eventuellt kan ha varit en man tidigare spelar ingen roll. Huvudsakligen är ju vilket kön personen hade då du var med henne, det vill säga om du tycker att det är viktigt vilket kön personen du ligger med har. 

Förstår att det kan kännas jobbigt om du känner att personen inte har varit öppet och ärlig mot dig, men samtidigt så är det inget som en behöver berätta och om personen identifierar sig som en kvinna så är det ju en kvinna. 

Vad är det specifikt som gör att det känns jobbigt att kvinnan du låg med eventuellt var en man tidigare? 

Jag tänker att om du försöker tänka kring varför det är jobbigt och vad det är egentligen som gör att du mår dåligt så kanske du kan sluta må dåligt över det som har hänt. 

Ta hand om dig

Amanda 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar