Frågor och svar om vikt

12 Oct 2009, 20:00 104
Annat, 0 år
Question


hej, det är som så att för ungefär ett halv år sen vägde jag ungefär 63 kg, och jag är 175 cm lång. jag beslutade mig för att gå ned lite i vikt och nu 6 månader efter väger jag 57 kg, undrar bara om min vikt är okej, eller borde jag gå upp? jag är jätte nöjd över min kropp nu, vilket jag inte var förut bortsett fråna tt mina bröst börjar bli mindre och mindre... kan man bestämma vilken kroppsdel som ska förlora fett när man bantar eller är det olika från person till person?
och nej jag har inte anorexi, jag vill bara bli modell och har hört att de väger ungefär som jag gör nu. tack så mkt om ni vill svara.

Svar
Catherine Koff
Anorexi/Bulimi-kontakt

Hej!

Du borde gå upp dina kilo igen eftersom du är underviktig, allra helst för din kropp.
Seriösa argenturer anlitar idag inte tjejer med en undervikt så om inte kroppen är argument nog så bör du tänka på detta.

/Catherine

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar