Frågor och svar om vikt

5 Nov 2009, 12:00 111
Annat, 0 år
Question


jag är ganska överviktig och har svårt att komma ut och röra på mig men också svårt att minska på mat intaget framföralt godis och kakor mm. vad skall jag göra jag vill inte direkt prata med mamma eller pappa om det för dom skulle bry sig men inte på det sättet jag vill. jag är ute och rör mig mer nu när jag bytt skola så jag bor på internat men skulle kunna bli ännu bättre, det tar också aldeles för läng tid innan träningen ger nägot resultat. fins det några bra tips om hur jag skulle minska på matintaget och några bra träningsprogram skulle det vara hjätte snält om ni skrev det också.
JAG SKULLE VARA HEMST TACKSAM!!

Svar
Catherine Koff
Anorexi/Bulimi-kontakt

Hej!

Jag rekommenderar dig att ta kontakt med din husläkare för att kunna få konkreta råd och möjligtvis remiss till en dietist för att få hjälp med kosten.
Tror att det är bra att inte laborera på egen hand utan faktiskt be om hjälp av kunniga människor. Blir mycket lättare då!

Lycka till!

All värme och styrka!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar