Frågor och svar om vikt

29 Nov 2010, 21:00 166
Annat, 0 år
Question


Jag väger xx kg och är 166 cm lång, är det normalt, för jag känner mig väldigt tjock och svullen. Jag tränar varje dag ca 1,5 timmar, och äter ca xxxx kalorier per dag!

Svar
Catherine Koff
Anorexi/Bulimi-kontakt

Hej tjejen!

Du beskriver inte så mycket om dina känslor. och tankar så jag kan bara göra en tolkning av att detta är någonting som påverkar dig varje dag, utgår ifrån att det gör det eftersom du skriver till mig.
Två tips. Jobba med din självkänsla. Läs gärna Mia Törnbloms böcker. Känner du att detta inte skulle hjälpa så tar du kontakt med en kurator. Finns tex hos skolan eller UMO. Om detta har gått längre är detta, läs mina andra svar om ätstörningsenheter.
Låt det inte gå längre än det redan gjort så att du hamnar i ett långt lidande i en sjukdom som kommer ta år att ta sig ur.

Du är värd MER!

Stor varm kram, Catherine

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar