Dålig stil! Ett samarbete med passion

10 skrivare från Fryshusetsgymnasiets Text & Form har funderat på temat Respekt på nätet - uppkopplade rättigheter och skyldigheter. De har gjort research och haft diskussioner. Utifrån det har de sen skrivit egna texter baserat på både egna och andras erfarenheter. Läs deras texter under magasinet Dålig stil!  

Alice projektledare säger:
"Samarbetet med skrivarna har varit otroligt roligt och spännande. Det var inte alls vad vi hade trott vi skulle göra när vi drog igång det här projektet, men jag är så glad att det blev så. Det är en helt annan grej att läsa texter i ett så här känsligt ämne som inte är faktatexter. Jag tycker man kommer närmare personen och känner igen sig på ett annat sätt. 

________________________________________
Om projektet Respekt på nätet
Projektet drog igång sommaren 2019 och handlar om uppkopplade rättigheter och skyldigheter. Hur är våra kunskaper om detta kopplade till hur vi upplever den uppkopplade miljön och hur vi själva beter oss i den? 

Projektet har bestått av tre huvuddelar. 
Workshops i ämnet som hållits på flera olika platser i Sverige
En enkätundersökning här på ungdomar.se som tillsammans med insikterna från våra workshops resulterat i en rapport  finns att läsa här Respekt på nätet - insikter
Textproduktioner

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.