De Fulaste Kroppsdelarna – Top 5

U-s-c-h. Runda köttklumpar som hänger ovanför magen. Vad tänkte Gud på egentligen? För det finns verkligen inget positivt med dem. Man måste ha på sig ett extra plagg, man fastnar med dem när man ska tränga sig genom trånga ställen och de är alltid i vägen när man ska göra något. Folk älskar att ta på dem och vid en viss ålder har de plötsligt trillat ner till någonstans under naveln. Suck. #1. NäsanNäsan slutar aldrig växa. Varje år blir det bara mer och mer av den deg...

#5. Öron
Tro mig, det finns en anledning till varför alla sluter sina ögon när de ger någon en puss på örat. Det är som en inbyggd försvarsmekanism i hjärnan för att man ska slippa se det fasansfulla man för sina läppar mot. Röd-rosa krumelurer som ser ut som något katten fått upp och som sedan stelnat. Gamla gubbar får dessutom massor av gråa hårstrån i sina, det är därför gamla gubbars gummor pussar dem på kinden dagen då de passerar 55. I åratal har människor kämpat för att dölja eller smycka sina gräsliga hörselorgan med smycken, tatueringar och kalufser. Tackar för det vill jag bara säga!

#4. Fötter
Låtsas att du är blind eller bara dum i huvudet, ty jag skall förklara vad en fot är för dig. Tänk dig en klump med fem missbildade prinskorvar som sticker ut i ena änden. Därtill med otäcka gulvitaktiga platscornflakes på. Dessutom har fyra av tio svenskar svamp på dem. Blä. Sist men inte minst vill jag att du föreställer dig lukten av blomkål, ruttet ägg och en 40-årig lastbilschaffis väderspänningar, och helt plötsligt kan du förstå hur de luktar också!

#3. Armbågar
Detta är människokroppens svar på katrinplommon. Rynkiga saker som inte går att äta (tro mig, jag har försökt, och man når inte). Dessutom, om man har armen rak, så blir det som ett tiotal dubbelhakor i Barbie-format. Om nu Barbie inte hade varit übersmal jämt vill säga ...

#2. Kvinnobröst

U-s-c-h. Runda köttklumpar som hänger ovanför magen. Vad tänkte Gud på egentligen? För det finns verkligen inget positivt med dem. Man måste ha på sig ett extra plagg, man fastnar med dem när man ska tränga sig genom trånga ställen och de är alltid i vägen när man ska göra något. Folk älskar att ta på dem och vid en viss ålder har de plötsligt trillat ner till någonstans under naveln. Suck.

#1. Näsan
Näsan slutar aldrig växa. Varje år blir det bara mer och mer av den degiga potatisen som bosatt sig mitt i allas ansikten (undantag: Michael Jackson, men den varelsen är för obscen för att nämnas på Ungdomar.se:s oskyldiga lilla sida). Vid en viss ålder får gamla gubbar även hår i den, och det är då gamla gubbars gummor börjar sticka koftor åt sina barnbarn för att vara så pass upptagna så att de över huvud taget slipper pussa på sina gamla gubbar, vare sig med öppna eller slutna ögon.