​Hate will crumble

Jag satt och läste en artikel om en lokal sekt som existerade för några år sedan, hemska saker höll de på med. Tydligen var alla medlemmar helt galna och hade olika diagnoser som formade dem till onda galningar. De hade bränt folk på bål, skar upp folks magar och annat riktigt blodigt och brutalt. Så blev jag inspirerad och skrev en egen text om sekten och publicerade den på ett forum jag brukade vara på. Forumet hette ‘’Hate will crumble’’ och existerar inte längre… ...

Jag satt och läste en artikel om en lokal sekt som existerade för några år sedan, hemska saker höll de på med. Tydligen var alla medlemmar helt galna och hade olika diagnoser som formade dem till onda galningar. De hade bränt folk på bål, skar upp folks magar och annat riktigt blodigt och brutalt.

Så blev jag inspirerad och skrev en egen text om sekten och publicerade den på ett forum jag brukade vara på. Forumet hette ‘’Hate will crumble’’ och existerar inte längre…

Jag hade skrivit en skräckstory baserad på sekten och folk gillade den verkligen, jag var riktigt nöjd. Men dagen efter så startade det ett bråk i kommentarerna mellan användarna ‘’KarlThePreacher’’ och ‘’Teoraphy6’’. Jag var förvirrad och irriterad över detta. ‘’Ska jag skära halsen av dig kristna jävel?!’’ ‘’Försök och så skjuter jag sönder dina inälvor’’ JAG KUNDE INTE FATTA DET HÄR! Vad i hela världen vare som hände?!

Dagen gick och jag scrollade mina kommentarer upp och ner men kunde inte hitta en logisk förklaring för det som hänt. Bråket som blev till hot startade från ingenstans. Som att de hade haft problem tidigare och fortsatte med sina problem i mitt kommentarsfält, det rullade på men så hände något skumt två dagar efter det… Jag fick ett DM av KarlThePreacher som sa:

‘’Du undrar nog varför jag skar halsen på Teoraphy6 som hette Timothy IRL’’

Detta skapade en stor och kall rysning i kroppen när jag läste det, ställde mig upp i chock och såg scenen… En bild på en död uppskuren kropp liggandes på marken… Detta fick mig att må dåligt, jag stannade helt upp! Blev fast i ett panikstadie och hade svårt att andas. Jag hade aldrig trott att han skulle se en död kropp… ‘’Svara mig här och nu, vill du veta varför jag gjorde detta? Varför allt startade?’’ Jag blev så lost och lyckades bara skriva: ‘’Polis...Måste kontakta dem för allt detta!’’ Så fort jag skrev det kände jag ett riktigt obehag, något jag aldrig känt förut…’’ Det var inte bara att jag nyss sett ett lik… När jag nämnde polis så fick jag denna äckliga och obehagliga känsla. Fick ett annat DM, det var från Teoraphy6! Jag höll på att svimma! Han hade skrivit: ‘’Hörde att du har kopierat Sektum Narmal!’’ Jag visste inte alls vad som hände… Då började jag bli virrig och fick ekande huvudvärk. Theoraphy6 började rabbla upp ord som jag aldrig hade hört talas om, började få visioner om mord och tortyr!

Helt plötsligt var jag i ett rum, fullt med barn och vuxna med höna, tupp och kyckling masker som stod och tittade på mig med stirrande ögon… Kände obehaget och hur utstirrad man var. Paniken kom och jag kände hur det ekade av tomhet i mig, kände att ett svärd gick igenom mig men kände tomhet, som att jag var ihålig...Kände ingenting, inget blod INGET! Jag skrek och skrek!

Jag vaknade upp och kände mig hög, låg i ett ljust rum… Någon kom in, hälsade lite glatt och flyttade mig till ett annat rum.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.