Modeveckor på Ungdomar.se!

REDAKTIONENS SKÄMSPLAGG Alla har vi något plagg längst in i garderoben som vi skäms över men som vi av någon anledning inte förmår kasta. Redaktionen plockar nu fram sina mesta skämsplagg i offentligheten och uppmanar dig att göra detsamma! INTERVJU: MODE FÖR UNGA MÄN Hur kan du som ung man klä dig både stiligt och billigt? André har rådfrågat två av Sveriges främsta manliga modeexperter – Olof Enckell på Manolo.se och Claes Juhlin på King – om vad som funkar, och va...

REDAKTIONENS SKÄMSPLAGG
Alla har vi något plagg längst in i garderoben som vi skäms över men som vi av någon anledning inte förmår kasta. Redaktionen plockar nu fram sina mesta skämsplagg i offentligheten och uppmanar dig att göra detsamma!

INTERVJU: MODE FÖR UNGA MÄN
Hur kan du som ung man klä dig både stiligt och billigt? André har rådfrågat två av Sveriges främsta manliga modeexperter – Olof Enckell på Manolo.se och Claes Juhlin på King - om vad som funkar, och vad som inte funkar för alla unga herrar där ute.LISTA: DE SEXIGASTE UNIFORMERNA
Vi har ägnat de senaste veckorna åt att bildgoogla "sexiga uniformer" och dreglat upphetsat framför datorn. Det har verkligen inte varit något lätt arbete, men nu kan vi slutligen presentera vår lista över de sexigaste uniformerna!

FORUM: SKÖNHET, UTSEENDE OCH MODE
I forumet finns utrymme för alla möjliga kläd- och skönhetsrelaterade diskussioner. Kika exempelvis in tråden Dagens klädval! där ni kan posta bilder på dagens outfit eller berätta om vilka kläder ni har på er idag.

RECENSIONER: FILMER MED MODETEMA
Redaktionen har slagit sig ner i soffan och kikat närmare på ett gäng filmer som på ett eller annat sätt har en koppling till modebranschen. Läs våra recensioner av Djävulen bär Prada, Brüno, Coco avant Chanel, A Single Man och Zoolander!”DU KÄNNS LITE BLONDINBELLA”
Hur är något när det känns lite ”Blondinbella”? Marielle plockar fram spaden för att försöka gräva djupare i vad adjektivet ”Blondinbella” egentligen betyder.

SOMMARENS MODE FÖR KVINNOR
Sommaren är snart här och Angelica tipsar dig därför om sommarens trender och hur du som ung kvinna kan klä dig under de heta månaderna.

SPO​TIFYLISTA - SHAKE YOUR WELL DRESSED BOOTY!
Redaktionen har rannsakat sina musikbibliotek och satt samman en liten Spotifylista med kläd- och modetema. Det bjuds på en salig blandning med allt från Kanye West och Lady Gaga till Kent och Bryan Adams!


KRÖNIKA: BEHOVET AV ATT VARA ANNORLUNDA
Varför är det så viktigt att sticka ut med sin klädstil, och framförallt förvänta sig att andra också ska göra det? I Josefines gamla krönika frågar hon sig varför är det så viktigt att vara annorlunda.

LISTA: 00-TALETS STÖRSTA MODEMISSTAG
Alla minns vi väl Buffaloskorna, tatueringshalsbanden, jazzbyxorna och de uppblåsbara väskorna från 90-talet? Men vilka modetrender var egentligen värst under förra decenniet? Jillie har här listat 00-talets största mode- och trendmissar. Läs och förfasas!

GUIDE: SÅ HANDLAR DU SECOND HAND
Tycker du att det är spännande att mixtra med olika stilar och upptäcka tidigare decenniers mode? Vill du genom utstyrslar och accessoarer skilja dig från mängden, men inte för den sakens skull se ut som en hysterika? I så fall kan det vara värt att kika in Kajsa text om hur du handlar second hand.