När Änglar festar med djävulen

Jag såg änglar i helvetet Markbundna. Ätandes med djävulen och dansandes med lågorna Frivilligt fast. Jag såg demoner i himlen Vingprydda. Jobbandes åt Gud och sovande på moln Tvångsfritt Häktade. Så vad säger du nu?När himlen är djävulens tjänare Och helvetet är änglarnas lustgård? Jag såg Gud i dina böner Dyrkad. Precis som jag såg Gud i deras Enhetlig med din. Jag såg krig under bibeln Helig död. Spillt blod, barns tårar och mödrars skrik Accepterad förstörelse. S...


Jag såg änglar i helvetet
Markbundna.
Ätandes med djävulen och dansandes med lågorna
Frivilligt fast.

Jag såg demoner i himlen
Vingprydda.
Jobbandes åt Gud och sovande på moln
Tvångsfritt Häktade.

Så vad säger du nu?
När himlen är djävulens tjänare
Och helvetet är änglarnas lustgård?

Jag såg Gud i dina böner
Dyrkad.
Precis som jag såg Gud i deras
Enhetlig med din.

Jag såg krig under bibeln
Helig död.
Spillt blod, barns tårar och mödrars skrik
Accepterad förstörelse.

Så vad säger du nu?
När ni förlorade allt ni hade,
Men ville samma sak?

När änglar festar med djävulen
Och demoner spelar på harpa,
Kanske det är dags för dig att tänka om,
Lära dig nya ord,
Och titta utanför din egen smärta.