Podcasten Mitt uppkopplade liv

Niklas och Selvi guidar oss i samtal med varandra, andra unga och en och annan vuxen om våra liv online. Expertkunskaper och personliga erfarenheter blandas när de funderar över hur vi kan må bra även om vi är uppkopplade nästan hela tiden. Podcasten lanseras i samarbete med Fryshuset och Samsung. 

Förra året svarade flera tusen av er på enkäten Mitt uppkopplade liv. Det var bara en del av allt det vi gjort och gör tillsammans med Samsung på temat ett hälsosamt uppkopplat liv. Här kommer alltså en podcast på samma tema. Hela 2020 kommer vi jobba vidare tillsammans så håll utkik!

Vi undrar också hur du själv ser på onlinelivet? Hur kommer den uppkopplade framtiden se ut? Hur gör vi för att det uppkopplade är något positivt och hälsosamt? Vem har makten att förändra? Här gärna av dig om du har tankar, funderingar eller idéer. 

Lyssna på poddserien där poddar finns eller här:
https://open.spotify.com/show/5pqFSKHheF4Dmq6KsPotxY?si=FRdJEsyUQiSxwWAmZpStIw

Samsung är en av Fryshusets samarbetspartners, och vi har i ett år jobbat med att främja ett hållbart digitalt liv för unga. Samarbetet är en del av satsningen Samsung Well Connected, som vill bidra till en långsiktig samhällsutveckling för ett hållbart, hälsosamt och intelligent uppkopplat liv i Norden.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.