"Cancergran" funnen i lunga

När den Artyom Sidorkin, 28, hostade blod och kände smärtor i bröstet uppsökte han sjukhus. Till en början trodde man att det var cancer men när läkarna senare opererade mannen hittade de grankvisten. Läkarna påstår att Sidorkin måste ha andats in frön som sedan grott i hans lunga. Bilogen Ulf Carlberg är skeptisk till de ryska läkarlagets förklaring. – Jag skulle kunna tänka mig att han kan ha fått i sig granen via en olycka. Han kanske sprang in i en gran och fick i sig den...

När den Artyom Sidorkin, 28, hostade blod och kände smärtor i bröstet uppsökte han sjukhus. Till en början trodde man att det var cancer men när läkarna senare opererade mannen hittade de grankvisten.

Läkarna påstår att Sidorkin måste ha andats in frön som sedan grott i hans lunga. Bilogen Ulf Carlberg är skeptisk till de ryska läkarlagets förklaring.
– Jag skulle kunna tänka mig att han kan ha fått i sig granen via en olycka. Han kanske sprang in i en gran och fick i sig den så. Men att han skulle andas in frön låter för konstigt. Djur och växter är skilda organismer. Vi samväxer inte så där, säger Ulf Carlberg till Aftonbladet.

Artyom Sidorkin själv, säger i ett uttalande till Times Online att han mest är lättad att det inte var cancer.