(Re)volt – ny ungdomsserie på SVT Play

NYHET Att vara 15 år och att vara nyinflyttad på en liten ort, utan vänner men med nyvunna fiender. Det är vad SVT Plays nya ungdomsserie (Re)volt handlar om!

Nyinflyttad på en liten ort och med ett brinnande intresse för hästar. Då är det såklart i stallet man hittar nya vänner. Och stenhårda fiender. (Re)volt är en serie om vänskap och svek som utspelas i hästmiljö.

Eddie är 15 år och har flyttat från storstan till den lilla orten Molheden. Nu står hon inför den nästan omöjliga uppgiften att träffa nya vänner. Hon börjar i byns ridskola, där hon lär känna Isabelle och Wilma, som till en början är schyssta. Men under den polerade ytan döljer sig en brutal sida och de visar sig vara så långt ifrån vänner man kan komma.

Eddie bestämmer sig för att slå tillbaka och det leder till en ond spiral där Isabelle, Wilma och Eddie tar till värre och värre metoder för att trakassera varandra. Tur för Eddie att Sam finns, ridskolans enda kille och en äkta vän på riktigt.

Eddie står inför sitt livs svåraste kamp, en avgörande tävling som handlar om mer än vem som är traktens bästa ryttare. Att hon dessutom har gått och blivit kär i den äldre ridläraren Måns gör inte livet lättare.

(Re)volt hade premiär i måndags på SVT Play (alltså inte i TV-rutan). Du kan kolla in första avsnittet härSkriv en kommentar

Your email address will not be published.