Frågor och svar om utseende

24 Jul 2002, 20:22 168
Annat, 0 år
Question


Jag är en tjej som är "normalt" tränad, jag är ute och går i rask takt 3-7 gånger i veckan och cyklar ganska mycket. Men min fråga är hur jag kan bli smalare åvanför höfterna? Jag har verkligen komplex för det!
Tack i förhand!

Svar

Jag tycker att du verkar att vara en vältränad tjej som håller i gång mycket, du vill bli smalare om höfterna. Att förbränna på ett visst parti kallas punktförbränning och är nästan omöjligt. Kroppen förbränner jämt och därför är det svårt att komma åt ett parti på kroppen. Men desto fler muskler kroppen har ju fortare förbränner den fett. Man kan få snyggare ben (höfter) genom att välja rätt träningsmetod. Cykling, spinning, gång, gympa, gymträning. Detta är också förutsatt att man äter en sund och näringsrik kost.

Lycka till

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar