“Hela mitt första sexår är ett pinsamt minne”

INTERVJU Kodjo Akolor är stand up-komikern som hamnade i morgonradion. Nu har vi placerat honom i heta stolen på Ungdomar.se!

När började du runka?
– Jag brukar skämta om det ofta på scenen att jag började väldigt tidigt. Det tog ett tag innan jag fick till det så att det funkade, men sen dess har jag varit en hängiven följare av teknik, form och funktion!

Kände du någonsin någon skam efteråt?
– Nej, det gjorde jag nog inte. Det var ju mer det här att man inte ville åka fast. Jag tror att vi alla varit med om det där att man hör hur nyckeln går i låset när man är mitt uppe i sin grej. Den där paniken, och superkraften, som uppstår när kukar ska stoppas in i kalsongerna och fingrar ska ut ur kroppsdelar, och man ska försöka se oskyldig ut...

Brukade ni ha snoppmätartävlingar i omklädningsrummet?
– Haha, nej inte vad jag minns. Men det hade ju varit jättekul! Dock har jag ett annat liknande minne från när jag stod inne på en toalett och kissade, och killarna bredvid mig började snacka med varandra. Den ena killen säger “fint där, bra kuk, snyggt jobbat” och den andra svarar “tack, inte så dåligt själv”. Konversationen var ungefär som om man pratade om nån annans skjorta, haha!


Hur var det när du hade sex för första gången?
– Men hela mitt första sexuella år var bara ett pinsamt minne. Det blir den här porrgrejen att man tror att 45 minuter, det är ju så länge man håller på. Vilket det inte riktigt var. Jag kommer ihåg en gång när jag tänkte “shit det där var länge” och hon bara “ja hela tre minuter, grattis!”

Vad är det svåraste respektive bästa med sex enligt dig?
– Det svåraste med sex är att lära sig att slappna av. Det bästa med sex är ju den här första perioden ihop med en ny partner när man ska lära känna varandras kroppar och hitta vad man tycker om. Men det är också viktigt att komma ihåg att alla klaffar inte sexuellt. Det är inte alltid du som är dålig, utan vissa människor funkar bara inte ihop. Så som det är i livet annars också. Men överhuvud taget, va fan kids, stressa inte, it is just sex, det är ingen större grej än vad man gör det till i slutändan!Omslagsbild: Bingo Rimér

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.