Regnbågshinnorna i dina ögon

och jag vill måla regnbågshinnorna i dina ögoni klara färger igeni solsken, ljus och värme och jag vill radera ljuden i ditt minneskriken, ambulanssirenernaoch fylla det med tysta och varma ord och jag vill lära dig skratta igenså där som du gjorde förutmed det där leendet inga ord är uppfunna för och jag vill städa bort mörkret i ditt rumtyngden och sorgen som finns därfylla det med skratt och liv, som fanns där förut och jag vill ge dig all lycka i mitt livi julklapp till dige...

och jag vill måla regnbågshinnorna i dina ögon
i klara färger igen
i solsken, ljus och värme

och jag vill radera ljuden i ditt minne
skriken, ambulanssirenerna
och fylla det med tysta och varma ord

och jag vill lära dig skratta igen
så där som du gjorde förut
med det där leendet inga ord är uppfunna för

och jag vill städa bort mörkret i ditt rum
tyngden och sorgen som finns där
fylla det med skratt och liv, som fanns där förut

och jag vill ge dig all lycka i mitt liv
i julklapp till dig
ett stort rött paket med stjärnor på

kom,
vi kan leva
tillsammans