Vilken typ av UM:are är du?

QUIZUngdomar.se fyller 10 år och det hade inte varit möjligt utan er medlemmar. Men vilken typ av medlem är du? Gör vårt quiz och se!

time

Hej på er! Alexandra heter jag och är admin på Ungdomar.se. Här har jag hängt sedan 2007. Har ni frågor om modereringen kan ni vända er till mig på support@ungdomar.se. För frågor om marknadsföring, enkäter och dylikt hänvisar jag till mina kollegor på info@ungdomar.se. 

19 Kommentarer

  1. Hur citerar man här? Fungerar inte för mig.. 

    Hur som helst, det fungerar ju inte cuzlcan.. Omöjligt, man ska vara ärlig. Rodnar

  2. Fick nu veteranen woppwopp. Men fattas bara annat liksom. ”en katt och jag skulle bita alla som inte tog hand om mig på rätt sätt”-alternativet måste ju ändå varit inspirerat av mig tihi

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.