Frågor och svar om vikt

4 Apr 2002, 10:19 848
Annat, 0 år
Question


Jag är en tjej på 14 år som är ca 170cm lång och väger 63 kilo. Jag är alltså inte stor på något sätt eller så, men min mage putar utåt väldigt mycket. Jag brukar inte bli mulligare på nåt annat ställe än magen. E det konstigt? Jag brukar ibland göra magövningar å så men det verkar inte hjälpa så mycket. Har ni några tips på fungerande magövningar? När jag e ordentligt tränad så får jag JÄTTE vältränad mage som ser ut som jag tränar 4 tim varje dag. Har jag lättpåverkad mage? Tack på förhand

Svar

Du är mycket riktigt helt normalviktig!

Magmuskulaturen kan tränas upp för att få en plattare mage, här är det ju sit-ups av olika slag (raka, sneda...), liggande "cykling" med benen, raka benlyft etc man kan egna sig åt, förutom förstås styrketräningsredskap med särskild utformning för magmuskelträning, Lycka till!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar